Jajca s hrenovko

2019-12-26
  • Št. oseb: 1
  • Priprava : 5m
  • Čas kuhanja : 10m
  • Postreženo v : 15m

Le kdo še ni jedel jajca s hrenovko za zajtrk? Tokrat vam predstavljamo ta zelo priljubljen obrok, ki pa je pripravljen malce drugače. Hitra in preprosta priprava, okus pa bo zadovoljil vsakogar saj lahko po želji spreminjate sestavine. Namesto hrenovke lahko uporabite tudi tuno s koruzo ali pa za tiste, ki ne jedo mesa samo z zelenjavo.

Ingredients

  • 1/4 manjše čebule
  • 2 jajca
  • 2 hrenovki
  • 2 rezini sira
  • začimbe

Method

Step 1

Kot prvo pripravimo sestavine. Za eno osebo razbijemo dva jajca in jih razžvrkljamo ter dodamo začimbe po želji. Osebno uporabim sol, poper, mleto papriko, česen v prahu ter origano. Čebulo razrežemo bolj na drobno.

Step 2

Na olju popečemo hrenovke. Ko so lepo pečene jih damo na stran in jih ovijemo z rezino sira. Nato popražimo polovico nasekljane čebule. Ko jo prepražimo vlijemo polovico jajc ter popečemo tako kot palačinke. Prvo na eni strani, nato pa obrnemo. Proti koncu damo na rob jajčne palačinke hrenovko in jo ovijemo. Postopek ponovimo še za drugo palačinko.

Sestavine: , , , , , ,
Povprečna ocena

(0 / 5)

0 5 0
Oceni ta recept

0 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Paradižnikova jajčka

  • Jagodno bananin smoothie

  • Tuna sendvič

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja