Paradižnikova jajčka
2019-02-24- Obrok: Kosilo, Večerja, Zajtrk
- Težavnost: 1/5
- Add to favorites
- Št. oseb: 1
- Čas kuhanja : 15m
- Postreženo v : 15m
Paradižnikova jajčka so hitro pripravljena jed in ne zahteva nobenega kuharskega znanja. Poleg tega so okusna in polna hranljivih sestavin, ki so primerna za vse, ki vzdržujete linijo, pridobivate mišično maso ali izgubljate maščobo. Ne bodo pa se jih branili niti ostali člani vaše družine 🙂
Sestavine
- paradižnik v koščkih
- jajca
- začimbe
Method
Korak1
V ponev damo eno konzervo paradižnika v koščkih (400g), dodamo sol, poper in origano ter zavremo. Namesto konzerve lahko uporabimo tudi sveže paradižnike. Nekaj paradižnikov zmečkamo, nekaj pa jih narežemo na manjše koščke.
Korak2
Na vročo omako ubijemo jajca na oko. Število jajc glede na naše želje in kalorične potrebe. Počakamo, da beljak postane bel in zakrkne ter čez jajca dodamo še malo soli, popra, origana.
Povprečna ocena
(5 / 5)
4 lačnih je ocenilo