Paradižnikova jajčka

2019-02-24
  • Št. oseb: 1
  • Čas kuhanja : 15m
  • Postreženo v : 15m

Paradižnikova jajčka so hitro pripravljena jed in ne zahteva nobenega kuharskega znanja. Poleg tega so okusna in polna hranljivih sestavin, ki so primerna za vse, ki vzdržujete linijo, pridobivate mišično maso ali izgubljate maščobo. Ne bodo pa se jih branili niti ostali člani vaše družine 🙂

Ingredients

  • paradižnik v koščkih
  • jajca
  • začimbe

Method

Step 1

V ponev damo eno konzervo paradižnika v koščkih (400g), dodamo sol, poper in origano ter zavremo. Namesto konzerve lahko uporabimo tudi sveže paradižnike. Nekaj paradižnikov zmečkamo, nekaj pa jih narežemo na manjše koščke.

Step 2

Na vročo omako ubijemo jajca na oko. Število jajc glede na naše želje in kalorične potrebe. Počakamo, da beljak postane bel in zakrkne ter čez jajca dodamo še malo soli, popra, origana.

Vrsta recepta: , Sestavine: ,
Povprečna ocena

(5 / 5)

5 5 3
Oceni ta recept

3 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Domača piščančja jufka

  • Fit piščančji trakci z rižem in jogurtovo omako

  • Domači cheeseburger z “BigMac” omako

  • Puranje mesne kroglice

  • Roast beef na solatni posteljici

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja