Paradižnikova jajčka

2019-02-24

Ni več slik te jedi

  • Št. porcij: 1
  • Čas kuhanja : 15m
  • Postreženo v : 15m

Paradižnikova jajčka so hitro pripravljena jed in ne zahteva nobenega kuharskega znanja. Poleg tega so okusna in polna hranljivih sestavin, ki so primerna za vse, ki vzdržujete linijo, pridobivate mišično maso ali izgubljate maščobo. Ne bodo pa se jih branili niti ostali člani vaše družine 🙂



Sestavine

  • paradižnik v koščkih
  • jajca
  • začimbe

Postopek

Korak1

V ponev damo eno konzervo paradižnika v koščkih (400g), dodamo sol, poper in origano ter zavremo. Namesto konzerve lahko uporabimo tudi sveže paradižnike. Nekaj paradižnikov zmečkamo, nekaj pa jih narežemo na manjše koščke.

Korak2

Na vročo omako ubijemo jajca na oko. Število jajc glede na naše želje in kalorične potrebe. Počakamo, da beljak postane bel in zakrkne ter čez jajca dodamo še malo soli, popra, origana.

Vrsta recepta:, Sestavine: ,

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Povprečna ocena

(5 / 5)

5 5 4
Oceni ta recept

4 lačnih je ocenilo

Sorodni recepti
  • Kuhanje jajc v cvrtniku na vroč zrak

  • Krvavice Air fryer

    Krvavice s kislim zeljem v Air fryerju

  • Domače energijske ploščice

    Domače energijske ploščice

  • Jajčna tortilija s šunko in sirom

    Jajčna tortilja s šunko in sirom

  • Zrezek s praženim rižem na čebuli