Piščančja tortilija

2017-05-10
  • Št. oseb: 4
  • Priprava : 15m
  • Čas kuhanja : 15m
  • Postreženo v : 35m

Poizkusite odlične piščančje polnozrnate tortilije in se prepustite užitkom Mehike v vaši domači kuhinji. Preproste za izdelavo vendar zelo okusne.

 

Ingredients

  • Polnozrnate tortilije
  • Piščančji file (500g)
  • Omaka za tortilije
  • Sir
  • Čebula
  • Paprika
  • Kumara
  • Paradižnik

 

Method

Step 1

Vso zelenjavo narežemo na kockice in zmešamo skupaj. Prav tako naribamo sir ter narežemo piščančji file na manjše kockice in segrejemo olje.

Step 2

Na olju prepražimo čebulo in meso nato pa dodamo zelenjavo ter omako za tortilije. Mešamo dokler ne zavre.

Step 3

V mikrovalovki ali pečici za par sekund pogrejemo tortilije in jih nato nadevamo. Zvijemo jih in posujemo z ribanim sirom ter damo nazaj v mikrovalovko oziroma pečico ter jih grejemo toliko časa da se sir stopi.

Povprečna ocena

(2 / 5)

2 5 1
Oceni ta recept

1 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Goveja rižota

    Goveja rižota

  • Jajčna tortilija s šunko in sirom

    Jajčna tortilija s šunko in sirom

  • Zrezek s praženim rižem na čebuli

  • Paradižnikova jajčka

  • Domača piščančja jufka