Piščančja tortilja
2017-05-10- Obrok:Kosilo
- Težavnost: 2/5
- Add to favorites
- Št. porcij: 4
- Priprava : 15m
- Čas kuhanja : 15m
- Postreženo v : 35m
Poizkusite odlične piščančje polnozrnate tortilje in se prepustite užitkom Mehike v vaši domači kuhinji. Preproste za izdelavo vendar zelo okusne.
Sestavine
- Polnozrnate tortilije
- Piščančji file (500g)
- Omaka za tortilije
- Sir
- Čebula
- Paprika
- Kumara
- Paradižnik
Postopek
Korak1
Vso zelenjavo narežemo na kockice in zmešamo skupaj. Prav tako naribamo sir ter narežemo piščančji file na manjše kockice in segrejemo olje.
Korak2
Na olju prepražimo čebulo in meso nato pa dodamo zelenjavo ter omako za tortilije. Mešamo dokler ne zavre.
Korak3
V mikrovalovki ali pečici za par sekund pogrejemo tortilije in jih nato nadevamo. Zvijemo jih in posujemo z ribanim sirom ter damo nazaj v mikrovalovko oziroma pečico ter jih grejemo toliko časa da se sir stopi.
Povprečna ocena
(2 / 5)
1 lačnih je ocenilo